Tuesday, March 9, 2010

Promosi Tudung Bawal Sulam Atas Kepala

Posted by my stuffs... for you... at 11:51 PM 0 comments
Kat sini salsha ada 5 kaler tudung bawal sulam atas kepala dan bawah... nak jual murah2 je yg ni... RM50 termasuk pos laju... haaaa... tunggu apa lagi??? harga paling rendah untuk bulan Mac ni aje... hubungi kami segera k... mmg canteek sgt2... LIMITED design!!!!



sold!













available












sold!!!











sold!!!

Sunday, February 28, 2010

Pilihan Warna Tudung

Posted by my stuffs... for you... at 11:21 PM 0 comments
Bagi sesape yg nak order tudung tapi kaler x de dalam senarai kami... sila rujuk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors dan berikan kami nama warna yang terdapat di situ yang menjadi pilihan anda... Kami akan usaha mencari kaler pilihan yang anda kehendaki... Dun wori k... ;)

Warna yang available menerusi
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors (Lihat contoh kaler di atas ya...)


Branded Perfumes: Limited Choices

Posted by my stuffs... for you... at 9:03 PM 0 comments






DKNY_01: RM 100 include Postage (SOLD)

Launched by the design house of Donna Karan in 2004, DKNY BE DELICIOUS Perfume by Donna Karan is classified as a fragrance. This feminine scent posesses a blend of: cucumber, white muguet, violet, magnolia, apple, grapefruit, tuberose, woods, rose It is recommended for casual wear.

DKNY_02:
DKNY RED DELICIOUS RM 100 include Postage (SOLD)

ck_01_men: CK One Summer for Men. RM 90 include Postage (SOLD)

guess_01: Guess by Marciano perfume for women - 3.4 oz eau de parfum spray (EDP) . RM 80 include Postage. USED about 2 ml. (AVAILABLE)

jlo_01: Jennifer Lopez Glow. RM 100 include Postage (SOLD)

Escada_01: Escada Ocean Lounge (50 ml) - Used about 1 ml... RM 80 include postage (SOLD)

This fragrance for women contains a blend of litchi, plum, pear nectar accord, strawberry meringe accord, violet petal sorbet aromas, mimose blossom, jasmine, amber, sheer vanilla and teak wood. This women's fragrance is recommended for casual wear.

Tudung Bawal Sulam Atas Dan Bawah

Posted by my stuffs... for you... at 6:33 PM 0 comments
RM 60 termasuk Pos Laju...

Tudung ni dari Indonesia... disulam tangan di bahagian atas dan di bawah... sangat cantik dan elegan... harga promosi dari Salsha World!

Pengeluaran tudung ni sangat ler limited... coz nak buat nye tu susah dan lambat... so... jangan lambat beli.. nanti kang jeles tengok org pakai lawa2... he he...

Kepada sesiapa yang nak beli secara borong... msg kami or email kat kami k... harga menarik menanti anda... tapi anda dikehendaki membeli sekurang2 nye 10 helai... selalunya lau kat tempat len... anda kena beli sekurang2 nye 20 helai... haaa ni kami nak bagi special offer kepada anda... so... hubungi kami untuk dptkan harga istimewa... Khas untuk pemborong atau kepada sesiapa yg nak membeli dengan banyak nye... tuk kenduri ke... apa ke... jangan lepaskan peluang... Harga menarik menanti anda...


ALL SOLD!!!!


















Tuesday, March 9, 2010

Promosi Tudung Bawal Sulam Atas Kepala

Kat sini salsha ada 5 kaler tudung bawal sulam atas kepala dan bawah... nak jual murah2 je yg ni... RM50 termasuk pos laju... haaaa... tunggu apa lagi??? harga paling rendah untuk bulan Mac ni aje... hubungi kami segera k... mmg canteek sgt2... LIMITED design!!!!



sold!













available












sold!!!











sold!!!

Sunday, February 28, 2010

Pilihan Warna Tudung

Bagi sesape yg nak order tudung tapi kaler x de dalam senarai kami... sila rujuk http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors dan berikan kami nama warna yang terdapat di situ yang menjadi pilihan anda... Kami akan usaha mencari kaler pilihan yang anda kehendaki... Dun wori k... ;)

Warna yang available menerusi
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors (Lihat contoh kaler di atas ya...)


Branded Perfumes: Limited Choices







DKNY_01: RM 100 include Postage (SOLD)

Launched by the design house of Donna Karan in 2004, DKNY BE DELICIOUS Perfume by Donna Karan is classified as a fragrance. This feminine scent posesses a blend of: cucumber, white muguet, violet, magnolia, apple, grapefruit, tuberose, woods, rose It is recommended for casual wear.

DKNY_02:
DKNY RED DELICIOUS RM 100 include Postage (SOLD)

ck_01_men: CK One Summer for Men. RM 90 include Postage (SOLD)

guess_01: Guess by Marciano perfume for women - 3.4 oz eau de parfum spray (EDP) . RM 80 include Postage. USED about 2 ml. (AVAILABLE)

jlo_01: Jennifer Lopez Glow. RM 100 include Postage (SOLD)

Escada_01: Escada Ocean Lounge (50 ml) - Used about 1 ml... RM 80 include postage (SOLD)

This fragrance for women contains a blend of litchi, plum, pear nectar accord, strawberry meringe accord, violet petal sorbet aromas, mimose blossom, jasmine, amber, sheer vanilla and teak wood. This women's fragrance is recommended for casual wear.

Tudung Bawal Sulam Atas Dan Bawah

RM 60 termasuk Pos Laju...

Tudung ni dari Indonesia... disulam tangan di bahagian atas dan di bawah... sangat cantik dan elegan... harga promosi dari Salsha World!

Pengeluaran tudung ni sangat ler limited... coz nak buat nye tu susah dan lambat... so... jangan lambat beli.. nanti kang jeles tengok org pakai lawa2... he he...

Kepada sesiapa yang nak beli secara borong... msg kami or email kat kami k... harga menarik menanti anda... tapi anda dikehendaki membeli sekurang2 nye 10 helai... selalunya lau kat tempat len... anda kena beli sekurang2 nye 20 helai... haaa ni kami nak bagi special offer kepada anda... so... hubungi kami untuk dptkan harga istimewa... Khas untuk pemborong atau kepada sesiapa yg nak membeli dengan banyak nye... tuk kenduri ke... apa ke... jangan lepaskan peluang... Harga menarik menanti anda...


ALL SOLD!!!!


















 

my stuffs... for you... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal